jasy gör en nystart

Geocaching är fortfarande inte det som mitt liv kretsar kring, men nu tror jag att det skall få lite större plats igen. Både själva utövandet och engagemanget i vår gemenskap. Ett steg var att gå med i föreningen igen för att inte bara sitta bredvid och gnälla när jag tycker att de gör fel, utan att försöka bidra (igen).

Jag har också satt upp några mål för själva cachingen, om än blygsamma jämfört med alla bedrifter som man kan läsa om. Vilka det är kommer jag i allmänhet inte att avslöja i förväg, och kanske inte alls, eftersom det bara handlar om mig!

Även GSAK har fått sig en liten push och jag kikar lite på statistiken, mest för att kunna följa mina mål på ett enkelt sätt.  Statistiken handlar ju om att se vad man åstadkommer och är inte för att tävla med andra, men några kul överaskningar får man ju i alla fall. Jag upptäckte till exempel att jag har tagit fem cacher på mer än 1500 meters höjd. Den högsta på 2186 meter, då vill man ju utmana sig själv och toppa (!) det.

Min statistik från GSAK finns här.

Kategorier: Geocachingvärlden | 1 kommentar

Inläggsnavigering

En tanke på “jasy gör en nystart

  1. Här ser man de första stegen mot ett beroende av att jaga statistik, höjdmeter i detta fall…. kan leda till farliga följdsjukdomar – höjdsjuka – till exempel!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Blogg på WordPress.com.

%d bloggare gillar detta: