En plats i Hall of Fame!

JpegÖrebrobesök

Även om jag bara cachar sporadiskt nuförtiden så kändes helt självklart att komma upp till eventet i Örebro och, tillsammans med broder Gavia, ta emot utmärkelsen Geocaching Hall of Fame 2015 med denna motivering:

Gavia-SGCD och jasy – CITO – Göteborg Städ Stad i 10 år
Gavia-SGCD och Jasy är båda veteraner med fler år i branchen än de flesta. Att fira tioårsjubileum med ett event är en bedrift i sig, och med ett CITO-event desto större. Bröderna fick redan 2009 Park- och Naturnämndens miljöpris för sitt arbete med städeventen.

Som alltid när man är på event så träffar man människor som man tidigare bara känt till namnet. Två av de mest spännande denna gång var tr_s, som lade ut Sveriges första cache, och HakanA som var den förste i Sverige att ha loggat 10000 cacher.

Läs om alla de övriga pristagarna på Geocaching Hall of Fame 2015

Alla som vill är naturligtvis välkomna till årets Städ Stad Göteborg när vi firar tioårsjubileum 26 april.


Framsida litenBokerbjudande

Bara för att jag blev så glad för denna utmärkelse och det trevliga eventet så erbjuder jag alla som har loggat ”Attended” på Geocaching Hall of Fame 2015 att köpa min bok för 150 SEK inklusive frakt. Givetvis får man den med personlig dedikation.

Kontakta mig via jasy@sylvan.nu så löser vi det där med betalning och andra detaljer den vägen.

Om boken:

Geocaching är den nya tidens skattjakt. Se nya platser och upplev nya saker med hjälp av GPS. Boken är skriven av en av pionjärerna inom geocaching i Sverige och passar både redan aktiva geocachare och som en inspiration för dem som vill prova på.

Kategorier: Geocaching | Lämna en kommentar

Inläggsnavigering

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Blogg på WordPress.com.

%d bloggare gillar detta: